Com estalviar en el dia a dia amb aquests consells

Hi ha múltiples formes d’estalviar diners en el dia a dia. Hi ha accions senzilles que fem diàriament i que suposen una despesa innecessària, petits detalls als quals estem acostumats i que podem modificar si volem estalviar més diners.estalviar

Podem fer un lleuger ajust en el menjar, en les factures de serveis o en les despeses per entreteniment per incrementar l’estalvi i no malgastar en coses innecessàries.

Si ets d’esperit estalviador pots utilitzar aquests diners en qualsevol altre pla que tinguis en ment.

Estalviar amb cupons de descompte

cuponsA quants de vostès els fastiguegen els cupons de descompte que donen als supermercats? Intenta donar-los una segona oportunitat.

Guarda acuradament els cupons i col·loca’ls amb un imant a la nevera o a la vista, d’aquesta manera podràs tenir present els productes que necessites comprar i els descomptes que t’ofereixen els cupons.

No és tan complicat és només qüestió d’organització.

Caducitat a la vista

Si ets dels que sol anar al supermercat una o més vegades per setmana, llavors tens una opció que et permetrà guardar. Moltes vegades els supermercats fan ofertes especials d’aquells productes que tenen una data de caducitat propera.

Comprar aquests productes suposarà un descompte de fins a un 40% del valor del mateix.

Moda que funciona

diaT’agrada invertir diners en moda? Si la resposta és sí però has de estalviar per a plans futurs, tens una opció que, a més de presumir de moda, és molt pràctica. Es tracta de comprar peces tipus “fons d’armari” que siguin clàssiques i sobretot atemporals.

El truc està en què puguis combinar-les durant tot l’any i que ressaltin amb els accessoris adequats. Accessoris com les carteres de les dones l’ideal és que siguin de cuir, resistents i de bona qualitat.

I si a més gaudeixen d’un disseny atemporal, podràs usar-la durant molts anys.

Upcycling

Una alternativa cada vegada més en ús és el upcycling, que consisteix en la transformació de peces velles o sense usar per donar-los nova vida.

El upcycling pot realitzar-se amb objectes vells que poden arribar a transformar-se en mobiliari per a la llar, per al teu jardí ecològic o fins i tot en moda, convertint velles peces de roba, per exemple, en altres completament diferent.

Compara preus

Abans de comprar crea l’hàbit de comparar els preus d’allò que necessitis. Al supermercat, per exemple, pots decantar-te per productes de marca blanca, que són aquells que compten amb una alta qualitat i a preus més baixos.

Si tens pensat viatjar, utilitza un comparador de vols i estades. Internet té moltes possibilitats per ajudar-te en el teu dia a dia, treu-li profit a tot.

Revisar factures

Una bona manera d’evitar pagar més per la factura de la llum comença per revisar la teva factura per si et cobren més consums del compte a preus abusius.

Si no vols seguir pagant tant en la factura de la llum i vols estalviar fins a un 30% et recomanem que visitis el web de Podo, on trobaràs el pla més adequat a les teves necessitats al millor preu del mercat.

No ho dubtis i comença a estalviar en la factura elèctrica!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *