Com podem diferenciar un refredat d’una al·lèrgia primaveral

Arriba la primavera, amb ella tot floreix novament, les temperatures pugen, la gent s’anima i els plans a l’aire lliure s’activen.

Però també comencen els esternuts, congestions, molèsties a la gola i ulls pròpies de les al·lèrgies primaverals, encara que molts no aconsegueixin determinar-i el confonguin amb un simple refredat, aplicant un tractament que no aconseguirà alleujar els seus símptomes.

La intensitat dels símptomes

alergiaEls símptomes d’una al·lèrgia i un refredat són similars, però el que et permet distingir entre un i altre és la manera en què es presenten.

Els esternuts, congestió, molèsties nasals i irritació a gola i ulls davant d’una al·lèrgia primaveral varien d’intensitat i es manifesten només quan estem a prop d’allò que ens detona l’episodi, a més els esternuts solen ser repetitius.

En un refredat els símptomes arriben i es queden durant alguns dies, sense tanta intermitència.

La mucositat

Davant d’una al·lèrgia primaveral, detonada normalment pel pol·len i altres partícules presents en l’ambient, la mucositat sol ser líquida i transparent, mentre que quan tenim un refredat és molt més espessa i de color.

Altres símptomes

febreTot i que els símptomes d’una al·lèrgia primaveral a cada persona varien, la veritat és que el refredat presenta altres quadres típics com el cansament excessiu, el mal de cap i en alguns casos, depenent del virus, la febre.

Qui és víctima d’una al·lèrgia primaveral amb seguretat manifestarà els símptomes durant tota l’estació, o almenys durant les setmanes en què la concentració de partícules en l’ambient sigui més gran.

En el cas d’un refredat el mateix dura només alguns dies fins que el virus és combatut i desapareix del nostre organisme.

Algunes recomanacions

Aquest article és merament informatiu, et convidem a acudir a un metge en el cas de presentar qualsevol tipus de condició o malestar.

Si els teus símptomes empitjoren i no saps si tens una al·lèrgia o un virus fort, no dubtis a consultar al teu metge.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *