Massatges anticel.lulítics i els seus efectes

T’has posat el biquini o el banyador aquest matí per anar a la platja i has descobert que treu el cap una mica de pell de taronja en les teves cames? Do not Panic, que gràcies als massatgeadors anticel·lulítics, una dieta adequada, una mica d’exercici i alguna crema, té fàcil solució.

anticeculiticAquests petits aparells ajuden no només a combatre la cel·lulitis i el greix acumulat sota la pell, sinó també a reduir la retenció de líquids i la flacciditat.

Però, ¿com funcionen els massatgeadors anticel·lulítics?

Com aconsegueixen aquests efectes?

pellUn massatge anticel.lulític és, en essència, un massatge mecànic, que emula el massatge d’un professional a través del moviment dels seus capçals. Cada model ofereix certes particularitats, però bàsicament tenen un motor que realitza moviments de rotació i de vibració.

El seu secret és que, gràcies a l’acció d’aquest massatge, s’aconsegueix dissoldre i mobilitzar el greix situat just sota la pell, que és el responsable de l’efecte pell de taronja, i també a augmentar el reg sanguini a la zona. Això millora el flux de la limfa i la circulació de la sang, el que afavoreix l’elasticitat dels teixits, aconseguint una pell amb aspecte més llis i tonificat.

Alguns models incorporen també calor infraroig, que potencia l’efectivitat del massatge, drenant la zona tractada, eliminant toxines i allisant les pertuberàncies de la temuda cel·lulitis.

Consells per utilitzar un massatge anticel.lulític

  • Per aconseguir els millors resultats, a les cames sempre usa el massatges de baix a dalt, movent en cercles.
  • Per potenciar l’efecte del massatge, combina el tractament amb una dieta equilibrada i una mica d’exercici físic, notaràs els resultats molt abans.
  • Tot i que els massatgeadors anticel·lulítics són completament segurs d’utilitzar, evita moviments massa forts que puguin fer-te mal. No has de patir dolor mentre fas servir l’aparell, el millor és una aplicació suau i de forma constant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *