Mobilització a Brussel·les el 6 de desembre per part de ANC

El vicepresident de l’ANC, Agustí Alcoberro, ha anunciat que la seva entitat participarà en una mobilització a Brussel·les (Bèlgica) el 6 de desembre a favor de la independència i per demanar l’alliberament dels consellers cessats i els dirigents de les entitats sobiranistes empresonats.

En una entrevista a Catalunya Ràdio aquest diumenge recollida per Europa Press, ha explicat que la iniciativa de fer aquesta manifestació ha sorgit de manera espontània a través de les xarxes socials i que l’ANC està disposada a formar part de la seva organització.

Hem decidit posar la nostra experiència al servei d’aquest projecte

Alcoberro ha advertit que aquesta mobilització “és difícil d’organitzar” i la seva logística és cara, de manera que creu que no serà tan multitudinària com les manifestacions de les Diades.

Malgrat que no ha anunciat el recorregut de la manifestació del dissabte 11 de novembre per demanar l’alliberament dels consellers cessats i els presidents de l’ANC i Òmnium, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, ha assegurat que pretenen que assoleixi unes xifres de participació semblants a les de les Diades.

També ha expressat la necessitat de seguir fent cassolades al costat de “un altre tipus d’accions més contundents”, com l’atur general de dimecres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *