Què hem de saber sobre la depilació làser a casa

En l’ardu procés d’eliminar el borrissol del nostre cos, cada un tria l’opció que li resulta més fàcil: la cera freda o calenta, la fulla d’afaitar, la crema depilatòria…

Però en el que tots els que ens depilem estem d’acord és a que desitjaríem poder eliminar permanentment el borrissol del nostre de cos.

Això és possible avui en dia gràcies a la depilació làser, però no tots ens podem permetre anar a una clínica de bellesa. No obstant això, no us desanimeu, que hi ha una altra opció més assequible: la depilació làser a casa.

La depilació làser a casa

Aquesta tècnica és encara poc coneguda a causa de la seva recent aparició, però en el mercat podem trobar ja desenes de màquines depiladores làser d’ús domèstic. Això sí, a l’hora de triar depiladora hem de tenir en compte molts factors.

Els més importants són els relacionats amb la nostra salut, com comprovar que la màquina és convenient per al nostre to de pell, però també hem d’assegurar que és fàcil d’usar, que elimina permanentment el borrissol i que passa totes les regulacions de seguretat.

Actualment totes les màquines depilatòries de làser a casa que es venen es diferencien entre elles en la tecnologia que empren per a l’eliminació del borrissol.

Tipus de màquines per escollir

Unes són les depilatòries làser i altres les màquines de depilació IPL. La seva única diferència es troba en la llum que emeten.

Les depilatòries làser poden suposar més risc per a les persones de pèl gruixut i to de pell fosc que les de depilació IPL. És recomanable que acudim a un dermatòleg abans de comprar cap màquina perquè ens aconselli la millor depiladora làser per al nostre cas.

Una vegada que sabem que tipus de màquina ens convé més sol hem de comprar una i començar el tractament a casa.

Encara que pugui semblar que el seu preu és elevat, a llarg termini suposen un estalvi sorprenent i, amb les més ràpides, en menys de tres mesos comences a notar els resultats de la depilació làser.

Si no saps on comprar aquest tipus de màquines depilatòries, hi ha pàgines web especialitzades en la venda d’aquestes, com ara la web de TuGuiaLaser.com, que compta amb diferents models i marques perquè puguis trobar la que més s’adapti a les teves necessitats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *